Wat kunnen wij voor u doen?

  1. Voor een gewone taxirit in de streek zuid-west Vlaanderen kan u 24 u/dag een beroep op ons doen. 
  2. Zakenvervoer vormt een zeer belangrijk onderdeel van onze activiteiten en wij weten als geen ander hoe een zakenmens wil vervoerd worden. 
  3. Shuttle dienst: u hebt ergens een feest, en u zou willen dat je genodigden vervoerd worden tussen het feestadres en .... (parking / hotel ....). Hiervoor hebben wij geknipte formules. 
  4. Airport service: wij doen geen samenzettingen met andere klanten. De chauffeur haalt u thuis op en brengt u onmiddellijk naar uw plaats van bestemming, zonder tussenstops. Op die manier zit u geen verloren tijd in de wagen. 
  5. Hebt u een dringende omslag of klein pakketje die je op een bepaald tijdstip ergens wil afleveren dan kan dit ook via ons. 
  6. Seniorenvervoer: Veel van deze mensen hebben problemen om zich te verplaatsen of om boodschappen te doen. Onze chauffeurs staan 100% ter beschikking en zullen ook de gepaste hulp geven. Wenst u dat ze meegaan om boodschappen te doen? Ook dat kan tijdens onze daluren (tussen 10 u en 15u30). 
  7. Zittend ziekenvervoer.
  8. City trips: Ieper, Brugge, Amsterdam, Parijs (en andere): zijn steden waar we regelmatig stadsbezoeken aan brengen en dit onder de kundige leiding van chauffeurs die deze steden kennen. 
  9. Boodschappen: wij doen uw boodschappen. Als u ons een lijstje doorstuurt met uw boodschappen dan zorgen wij voor de afhaling en levering hiervan. Senioren die toch nog zelf willen boodschappen doen, maar een beetje hulp nodig hebben kunnen op ons een beroep doen. Elke dag (niet op zondag) kun je op ons een beroep doen om mee te gaan op boodschap en dit tussen 10u en 14u30. Neem contact met ons (056 37 01 02) en spreek af met de dispatching hoe laat de chauffeur mag komen. Binnen Kortrijk betaal je 10 €/kwartier (alles inbegrepen) en de chauffeur gaat mee met u binnen in het warenhuis om u te helpen bij het dragen van de boodschappen.