GEEN WERK ? - GOESTING OM TE WERKEN ?
Dat horen we altijd iedereen zeggen, maar wij zijn nog op zoek naar verschillende chauffeurs die WILLEN werken en de uitdaging aandurven.
Het risico die u moet nemen is praktisch nihil. Indien u handelt als een "goede huisvader" zijn er geen risico's aan verbonden.
 
WIJ ZIJN NOG OP ZOEK NAAR CHAUFFEURS die voltijds een job zoeken of in het weekend willen bijklussen.

Om de dienstverlening te verbeteren en omdat er teveel werk is in het weekend, zowel overdag als 's nachts zoeken wij nog mensen die de stap willen wagen om als zelfstandige in bijberoep een serieuze frank bij te verdienen. En wie weet, om eventueel in een volgende fase toch over te stappen naar een full time job als chauffeur. Je kan gemakkelijk tot 2.500 euro bijverdienen door enkel in het weekend te rijden. Wie belangstelling heeft, neem gerust contact op via: vtctaxi@gmail.com of bel ons 056 37 01 02
Wij zoeken nog enkele medewerkers waarop we kunnen rekenen en die niet omzien op een uur. 
Bent u gedreven, en is rijden met de wagen een hobby, je wil je uren voor een stuk zelf bepalen? Niet bang om zelfstandig te zijn? 
Dan zal u zich aangesproken voelen om mee te werken in dit systeem ......
Bij ons verdien je van het eerste moment je boterham, je hoeft zelf niets op te bouwen vooraleer je werk hebt. Het werk is er, én: hoe meer uren je doet, hoe meer je verdient. Momenteel is er te veel werk voor de aanwezige chauffeurs en zoeken we nog dringend een tweetal extra chauffeurs op zelfstandige basis. 
Neem gerust contact met ons op, best via mail: vtctaxi@gmail.com 
U dient in het bezit te zijn van een voertuig die kan dienen om als taxi voertuig ingeschakeld te worden. Wij geven u verder de nodige hulp om alles klaar te maken. De investering die je zelf moet doen, buiten je voertuig is minimaal. 
 
Wat vragen wij: een goed voorkomen, propere wagen en iemand waarop we kunnen rekenen. 

Bij deze reiken wij ook een hand naar de chauffeurs die nu reeds taxi doen in zuid-west vlaanderen. U weet hoe zwaar het is om alleen te werken. Daarom deze oproep: sluit u bij ons aan en u kan genieten van een veel betere bediening naar de klant toe, een betere continuïteit, en een beter sociaal leven voor jezelf. Eendracht maakt macht: je moet niet meer optornen tegen grotere concurrenten die je altijd de loef afsteken. 
Voor deze werkzekerheid vragen wij een commissie van 15%. Dus: je hoeft niet te betalen als je niet werkt.